Malmö | Slipstensgatan 6, Lager

Ort: Malmö
Område: Fosie
Adress: Slipstensgatan 6
Lokaltyp: Lager
Storlek: 2200 m²

Richard Wihlborg
[email protected]
0763-037900

Beskrivning

Bra fastighet med totalt 7 000 kvm mark som är inhägnad och till större delen hårdgjord. Total lokalyta om 2 200 kvm fördelat på 1 340 kvm lager och 860 kvm kontor. Stora omklädningsrum, stor matsal och flertalet enskilda kontor. Perfekt för entreprenadföretag eller liknande! Ledig från 2021-07-01.

Omgivning

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie. Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt, både till Köpenhamn och mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. På Jägersro Center finns service såsom bank, systembolag, livsmedel mm samt ett större utbud av restauranger.

Kommunikationer

Lokalen ligger på ett bra läge mellan Inre och Yttre Ringvägen vilket ger smidig tillgänglighet, både till centrala Malmö, mot Lund, Köpenhamn och Kristianstad. Smidig pendling med bil eftersom lokalen har tillhörande parkeringsplatser. I närheten finns även busshållplatser.

Service

På Jägersro Center finns service som bank, systembolag, livsmedel mm samt ett större utbud av restauranger.



Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier