Malmö | Jägershillsgatan 14, Lager

Ort: Malmö
Område: Fosie
Adress: Jägershillsgatan 14
Lokaltyp: Lager
Storlek: 3600 m²

Richard Wihlborg
[email protected]
0763-037900

Beskrivning

Lagerlokal med kontorsdel om totalt ca 3600 kvm på Jägerhillsgatan 14 i Fosie. Trevligt kontor om ca 955 kvm.med stora ljusinsläpp. Lagerdelen utgörs av en yta om ca 2 645 kvm.

Omgivning

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie. Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt, både till Köpenhamn och mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. På Jägersro Center finns service såsom bank, systembolag, livsmedel mm samt ett större utbud av restauranger.

Allmänt

Lagerlokal med kontorsdel om totalt ca 3600 kvm på Jägerhillsgatan 14 i Fosie. Trevligt kontor om ca 955 kvm.med stora ljusinsläpp. I kontorsdelen finns även ett personalrum och omklädningsrum, samt en stor matsal. Hela fastigheten är i mycket bra skick. Lagerdelen utgörs av en yta om ca 2 645 kvm. Takhöjden är om 5,2 meter under balk med stora öppna ytor. Det finns två stora markportar som är ca. 4 m breda och 4,5 m höga. Gården är inhägnad och utgör en yta om ca.11 000 kvm. Två stora körgrindar som leder in till den inhägnade gården. Parkering finns tillgängligt på framsidan av fastigheten.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier